Chalet

de Staël

In the heart of the Swiss Alps, this immense chalet of 1000m2 perfectly illustrates the luxurious art of living in Gstaad.

 

Divided between three families, each occupying a floor, it has a common living space in the basement with a private theatre room designed by HENRI.

 

Our teams were also in charge of the lighting, sound, video and security systems: all solutions tailored to the needs of the residents and integrated with the utmost discretion, so as to preserve the warm decoration designed by Charles Zana.

In collaboration with

Interior designer : Charles Zana and Laurent Bourgois

Project

Chalet

Location

Gstaad

Floor space

1000 m2

All our Residential projects

Médicis apartment

Villa So What

Villa du Lac

Villa Babou

Duplex Debussy

Appartement Vivienne

Duplex Rameau

Villa Soleil

GRAND PRIX HOUSE

Appartement Rodin